Zakelijke studenten

Cursussen worden afgestemd op de specifieke behoeften, niveau en soort bedrijf van de student. Er zijn aanzienlijke verschillen tussen de diverse bedrijfssectoren, zoals het taalgebruik in de landbouwsector vergeleken met dat in de financiële sector.

Image

Wij bieden ook avondcursussen voor zakelijke groepen aan die bestaan uit individuen van verschillende bedrijven.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen die op maat zijn gemaakt voor jouw behoeften. Elke cursus wordt speciaal samengesteld om te voldoen aan de unieke eisen van iedere student en elk bedrijf.

Deze cursussen worden aangeboden als groepstrainingen op locatie bij het bedrijf of als individuele training.

Onze flexibele werkmethode en directe communicatielijnen zorgen voor een soepele en efficiënte planning van intakegesprekken en lesroosters.

Het eerste onderdeel van elke cursus is een intakegesprek. Deze belangrijke stap stelt ons in staat om jouw specifieke behoeften, doelen en ambities te begrijpen. Deze intakegesprekken kunnen online of op locatie bij het bedrijf plaatsvinden. Ook zijn aspirant studenten natuurlijk van harte welkom in Drunen.

Het begrijpen van je doelstellingen en voorkeursleerstijl en de moeilijkheden die je ervaart zijn cruciaal voor het vormgeven van jouw individueel leertraject.

certificates2.png
Drunen English Services

Wij bieden onderscheidend onderwijs aan in een vriendelijke en ondersteunende omgeving tegen een betaalbare prijs.

Drunen English Services

Grotestraat 26

5151 JE  Drunen

Telefoon : +31 6 555 22 449

Emailadres : info@speakenglish.nl

KvK : 17177106

BTW-id : NL2347.24.559.B01

CRKBO geregistreerde instelling

CRKBO instelling