Lesmethode

Hoe wij werken

Intakeprocedure: De eerste stap is een intakegesprek om erachter te komen waarvoor je Engels wil gebruiken. Is het zakelijk, sociaal of voor school?

Tijdens de intake gaan we aan tafel zitten en bespreken we hoe jij je doel wil bereiken. Terwijl we hiermee bezig zijn, zal ik je niveau beoordelen, zodat ik je kan adviseren over hoeveel uren je nodig zult hebben volgens mijn inschatting en wat de beste manier is om je doel te bereiken.

Tijdens de intake wordt je niveau en het niveau van de cursus toegelicht.

Er is geen vooropleiding of ervaring nodig om hier lessen te volgen. De lessen zijn voor iedereen die geïnteresseerd is.

Ons doel in elke cursus is ervoor te zorgen dat de student vertrouwen krijgt in het gebruik van het Engels, lezen, schrijven en spreken.

Inhoud van de lessen

De inhoud van de lessen hangt af van de leerling/groep, maar over het algemeen omvatten de meeste lessen grammatica, oefeningen voor het opbouwen van woordenschat, spreken en luisteren. Huiswerk omvat doorgaans lezen met begripsvragen en/of schrijven.

In de lessen en bij huiswerkopdrachten wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en media, zoals internet, radio, tv en boeken. Er zijn geen extra materiaalkosten, al het materiaal is bij de prijs inbegrepen.

Er is ook een bibliotheek met een ruime keuze aan boeken die studenten kunnen lenen.

Online lessen kunnen individueel zijn of in een kleine groep (max. 5). Lessen hier in Drunen kunnen één op één zijn of met maximaal vier.

Afhankelijk van de cursus moet je rekening houden voor ongeveer 1-3 uur huiswerk per week.

Drunen English Services

Wij bieden onderscheidend onderwijs aan in een vriendelijke en ondersteunende omgeving tegen een betaalbare prijs.

Drunen English Services

Grotestraat 26

5151 JE  Drunen

Telefoon : +31 6 555 22 449

Emailadres : info@speakenglish.nl

KvK : 17177106

BTW-id : NL2347.24.559.B01

CRKBO geregistreerde instelling

CRKBO instelling