Wie zijn wij?

Welkom bij
DRUNEN ENGLISH SERVICES

Wij zijn gespecialiseerd in Engelstalig onderwijs met meer dan 15 jaar ervaring. We staan bekend om ons goede onderwijs in een vriendelijke en ondersteunende omgeving voor een betaalbare prijs.

Over mij

Ik geloof dat het volgende veel zegt over wie ik ben en waarom ik gepassioneerd ben over mijn werk. Hoewel sommige dagen uitdagend kunnen zijn, voel ik me gelukkig met geweldige studenten en een gevarieerde, steeds veranderende werkdag. Niet veel mensen kunnen moeiteloos schakelen tussen het lesgeven aan zakelijke studenten en het instrueren van vierjarigen, een groep ouderen, zevenjarigen en examenjaarstudenten op dezelfde dag. Deze veelzijdige ervaring verrijkt mijn werk, en daar ben ik dankbaar voor.

Mijn achtergrond

Engels is mijn moedertaal en ik ben opgegroeid in Howth, een schilderachtig vissersdorp net buiten Dublin. In de loop der jaren heb ik studies afgerond in landbouw, verkoop en marketing, en in TEFL (Teaching English as a Foreign Language). Met meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs, inclusief het opleiden van andere docenten om hun vak in het Engels te geven, ben ik goed uitgerust om deskundig advies te geven. Ik heb tien jaar in Londen gewerkt, in verschillende functies, waaronder consultant en vestigingsmanager in de wervingsbranche, ik heb eveneens een tijd gewerkt voor het Ministerie van Onderwijs als assistent van de schoolinspectie.

Mijn missie

Mijn werk voor Drunen English Services heeft mij de kans gegeven om met een breed spectrum aan mensen te werken, variërend van zeer jonge kinderen die verhuizen met het gezin naar het buitenland tot senior bankpersoneel dat hun presentatievaardigheden aanvult. Van dyslectische en autistische studenten, mensen met leerproblemen en speciale behoeften tot echte A-studenten. De verscheidenheid aan studenten en hun specifieke uitdagingen maken mijn werk buitengewoon interessant en waardevol en hebben mijn vermogen versterkt om tegemoet te komen aan de behoeften van het individu. Door samen te werken bereiken wij onze doelen.

Casper

Waarom kies je voor ons?

Wij hebben ervaring in het werken met leerlingen met verschillende leerbehoeften, waaronder autisme, ADD/ADHD, dyslexie en hoogbegaafdheid.

Persoonlijke intake met de daadwerkelijke docent

Rechtstreeks en voortdurend contact met de trainer

Comfortabele en ontspannen leeromgeving

Flexibele planningsopties voor dagen en uren

Kleine klassen voor optimale individuele aandacht

Toegang tot een kleine bibliotheek voor het lenen van boeken

Anna Klimcke
Drunen English Services

Wij bieden onderscheidend onderwijs aan in een vriendelijke en ondersteunende omgeving tegen een betaalbare prijs.

Drunen English Services

Grotestraat 26

5151 JE  Drunen

Telefoon : +31 6 555 22 449

Emailadres : info@speakenglish.nl

KvK : 17177106

BTW-id : NL2347.24.559.B01

CRKBO geregistreerde instelling

CRKBO instelling